Veelgestelde vragen

Waarom zou ik De Haagse Horeca Tour lopen?

Door onze route te wandelen steun jij de Haagse horeca. Je komt namelijk langs verschillende horecazaken die het zwaar hebben, waar je een klein hapje of drankje voor onderweg kan kopen. Bovendien heb je wat leuks te doen en leer je het prachtige Den Haag (nog) beter kennen! 


Hoe meld ik me aan?

Via de website kan je een kaartje kopen voor De Haagse Horeca Tour. Klik in het menu op "aanmelden", kies een route, reken af en klaar is Kees! 


Wat kost het?

Wij vragen een bijdrage van 3,50 per persoon. Hiervoor krijg je de wandelroute, een menu met de hapjes en drankjes die je onderweg kan halen, en een hoop leuke weetjes over plekken die je onderweg tegenkomt. Wanneer je onderweg wat bestelt bij de deelnemende horecazaken, reken je dat ter plekke af.


Hoe ziet het menu er uit?

Je komt langs 4 zaken, die allemaal een wandelspecial aanbieden van rond de 5. Denk aan cheesy bbq nacho’s, versgegrilde saté en huisgemaakte dranken. Er is altijd een vega optie.


Is De Haagse Horeca Tour geschikt voor kinderen/honden/minder mobielen?

Onze wandelingen zijn leuk voor kleine, grote en viervoetige wandelaars. De kortste route is 4 km. Als dit een beetje veel van het goede is, kan je hem (gedeeltelijk) per fiets doen.


De datum waarvoor ik me wil aanmelden is niet (meer) beschikbaar

Je kan niet meer dan een maand vooruit boeken. Om drukte bij de horecazaken te voorkomen houden wij een maximum aantal wandelaars per route en dag aan. Vol=vol. 


Ik heb me aangemeld! Wanneer krijg ik de route?

Nadat je je hebt aangemeld krijg je automatisch een bevestigingsmail. De avond vóór je gekozen datum krijg je het bestand met de route, het menu en de weetjes doorgestuurd. Op de aanmeldpagina van je gekozen route kan je zien wat het beginpunt is.

 

Zijn de wandelingen helemaal corona-proof?

Jazeker! Wij steunen op een verantwoorde manier de horeca, zonder dat daarbij drukte ontstaat. Zo houden wij dit initiatief veilig:

  • We spreiden wandelaars over verschillende starttijden
  • Per starttijd kan een maximum aantal wandelaars zich aanmelden
  • We leiden wandelaars zo min mogelijk via drukke straten

Jij helpt de horeca door je aan deze huisregels te houden:

  • Blijf thuis bij klachten
  • Hou je aan je gekozen starttijd
  • Wandel met max. 4 personen of 1 huishouden
  • Hou voldoende afstand 
  • Neem een mondkapje mee
  • Blijf niet hangen bij de horecazaken
  • Als het ergens wat drukker is, loop dan even een blokje om